NOĆNI GARDALAND - jednodnevni izlet

Cijena na upit

Svakako za preporučiti je posjet Gardalandu u ljetno vrijeme kada je zabava i uzbuđenje na vrhuncu, a boravak u Gardalandu se produžuje do 22 sata za maksimalan doživljaj!

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa iz Zagreba  u 02:00 sat i- točno mjesto polaska prema završnoj obavijesti, a iz Rijeke u 04:00 sati sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana (kod McDonald`sa).

Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u zabavni park GARDALAND u jutarnjim satima.  Oni koji žele mogu otići posjetiti  GARDALAND SEA LIFE AKVARIUM (Morski svijet) odvest će vas na fascinantno putovanje gdje ćete otkriti magični podmorski svijet. Obilazeći akvarije, otkrit ćete raznolik podmorski svijet: ribe, rakove, morske pse, morske lavove, … otkrivanje najljepših bića koja nastanjuju slatkovodni i morski planet. Uživanje u morskom svijetu sa tisućama stvorenja. Razgled traje oko sat vremena.

Svima ostalima želimo pun dan zabave u GARDALANDU, najveći i najljepši zabavni park u ovom dijelu Europe, gdje nas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja. Uživajte u atrakcijama najpoznatijeg zabavnog parka Italije: PLAVI TORNADO, MAMMUT, MAGIČNA PLANINA, RAPTOR ,OBLIVION-THE BLACK HOLE, slobodni pad SPACE VERTIGO, SEQUOIA ADVENTURE, vodene atrakcije FUGA DA ATLANTIDA, COLORADO BOAT, JUNGLE RAPIDS i GUSARSKA ŠPILJA… obiteljske atrakcije MAGIC HOUSE, 4D kino LEDENO DOBA… i naposljetku FANTASY LAND dio za najmlađe posjetitelje… kao i veliki broj show programa cirkus MADAGASCAR, PARADA, MAGIC SHOW, PEPA PIG LAND…U Gardalandu Vas čekaju i nove atrakcije kao što je Legoland Water Park - tematski park koji je zamišljen za obitelji s djecom, pun lego kockica u kombinaciji sa vodenim vožnjama. U 2023 u Gardalandu Vas čekaju i nove atrakcije: JUMANJI LABIRINT, ... 

Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama do 22 sata. Povratak u Rijeku i Zagreb u ranim jutarnjim satima.


 

First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

 

CIJENA UKLJUČUJE:

  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • voditelja putovanja
  • osiguranje jamčevine
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • ulaznicu u zabavni park Gardaland
  • putno zdravstveno osiguranje

 

DOPLATE:

  • ulaznica Gardaland  - 33 € (248,64 kn)

 

Napomena:  Gardaland expres kao i dodatne ulaznice za Aquarium i Legoland Water park ulaznicu moguće je kupiti na blagajni parka.

Više informacija možete naći na: www.gardaland.it    Napomena: Legoland Water Park je namjenjen obiteljima s djecom. Djeca ispod 12 godina starosti ne mogu ući u Legoland ukoliko nisu u pratnji barem 1 odrasle osobe.

 

Prilikom prijave uplaćuje se 30% objavljene cijene na ime rezervacije aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dan prije početka putovanja. Prilikom uplate rezervacije preporučamo uplatiti: osiguranje od rizika otkaza putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage te dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu.

 

Toptours zadržava pravo otkazivanja putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili tečaja, te uvećanja cijena u slučaju manjeg broja prijavljenih osoba.

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Odgovorni organizator:  TOPTOURS