Načini plaćanja

Pregledavate našu novu web stranicu, koju smo modernizirali i prilagodili za Vaše nezaboravno iskustvo pregleda putovanja. Isto tako, svjesni novih trendova i razvoja tehnologije, pripremili smo stranicu i prilagodili je pregledavanju sa Vaših pametnih telefona i tableta.

Cilj izmjene web stranice orijentirali smo i prema lakšem načinu rezervacije Vašeg odabranog putovanja, na način da odabrani program možete odmah i rezervirati, odabrati način plaćanja te na svoju e-mail adresu automatski dobivate i ponudu za uplatu putovanja ukoliko ste odabrali način uplate bankovnom doznakom. Kako smo i obećali, Toptours web stranica postaje on line web shop - odaberite svoje željeno putovanje, i uplatite ga ne napuštajući udobnost vlastitog dnevnog boravka. Za tu priliku koristimo T-Com Pay Way sustav za vašu sigurnu internet kupovinu. Na taj način želimo smanjiti vrijeme potvrde Vaše rezervacije i uštedjeti Vaše vrijeme. Naravno ostavili smo i prostor za sve Vaše upite i pitanja, na koja želimo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Nadamo se da će Vaše iskustvo korištenjem naše web stranice biti pozitivno i da ćete nam se uvijek rado obratiti za rezervaciju i organizaciju Vašeg putovanja, odmora, izleta i svih ostalih upita.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Inženjering Poljak d.o.o., turistička agencija TOPTOURS se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici firme Inženjering Poljak d.o.o., turistička agencija TOPTOURS i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O KONVERZIJI

Sve cijene koje su izražene na internet stranicama - web shopu TOPTOURS putničke agencije izražene su u nacionalnoj valuti - u eurima (EUR). Ukoliko plaćanje putem web shopa vršite kreditnim ili debitnim karticama izdanim u Republici Hrvatskoj, kartice će biti terećene u eurima.

Ukoliko plaćanje vršite kreditnim karticama izdanim u drugim država, kartice će biti terećene u eurima, a terećeni iznosi na Vašoj kreditnoj kartici biti će konvertiran u lokalnu valutu prema tečaju kreditne kuće - izdavatelja kreditne kartice. 

All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

 

Mogućnosti plaćanja koje nudimo:

JEDNOKRATNO

1. Gotovina, uplata dolaskom u poslovnicu agencije
2. Kreditne kartice: Mastercard, Visa, Visa Premium, Diners
3. Virmansko plaćanje na račun agencije
Aranžmani: Zagrebačka banka IBAN: HR83 2360000 1101553962
Maturalna putovanja: Privredna Banka IBAN: HR06 2340009 1110924631

PLAĆANJE NA RATE - U POSLOVNICI AGENCIJE

  1.  Mastercard ( Zagrebačka banka ) do 12 rata beskamatno 

PLAĆANJE NA RATE - ON LINE (WEB SHOP)

  1.  Jednokratna uplata - sve vrste kartica: Maestro, Mastercard, American Express, Diners
  2. Visa i Visa Premium ( PBZ ) do 6 rata beskamatno 
  3.  Diners card do 12 rata beskamatno
  4.  Mastercard ( Zagrebačka banka ) do 12 rata beskamatno 

       

NOVO - PLAĆANJE KREDITNIM KARTICA PUTEM TOPTOURS WEB SHOPA 

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).